Articles
179-183
Seabird Censuses at Antarctic and Subantarctic Waters: results from 1987-1995
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.963184-192
Avian seasonality at a locality in the central Paraguayan Chaco
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.964193-203
Song learning in the Rufous-collared Sparrow (Zonotrichia capensis)
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.965204-210
Reproductive Phenology and Biometry of Nests, Eggs and Chicks of the Greater Rhea, Rhea americana in Rio Grande do Sul, Brazil
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.966211-223
Interactions between the Firecrown Hummingbird Sephanoides sephaniodes and plants of the Nothofagus forests at Nahuel Huapi National Park, Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.967224-234
Hybridization between the Yellow Cardinal (Gubernatrix cristata) and the Common Diuca Finch (Diuca diuca minor) in the wild in Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.968235-242
Short Communications
Location and population size of cormorant colonies in the Deseado estuary (Santa Cruz, Argentina)
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.969243-246
First record of a Black Vulture (Coragyps atratus) nesting in Buenos Aires province
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.970247-248
Use of an infrared sensor for estimating the nesting densities of Wilson's Storm Petrel in Antarctica
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.971249-252
Observations on pelagic seabirds at SE Buenos Aires, Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.972253-254
A nest of the Diademed Sandpiper-plover (Phegornis mitchelli) from the Andes of Mendoza, Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.973255-256
Inter- and intra-specific kleptoparasitism at a mixed-species colony of Royal (Sterna maxima) and Cayenne terns (S. eurygnatha)
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.975256-259
Seasonal variation in abundance of Blue-crowned Conures (Aratinga acuticaudata) at the Chancani Reserve, Córdoba, Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.977259-262
262-263
New records of Catamblyrhynchus diadema for Northwestern Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.979264-266
First record of South American Terns Sterna hirundinacea breeding in a riverine environment (Río Negro, Argentina)
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.980267-268
269
270-273
Habitat and abundance of Speckled Crake (Coturnicops notata) and Dot-winged Crake (Porzana spiloptera) in Mar Chiquita, Buenos Aires Province, Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.984274-277
The distribution of the subspecies of Thinocorus rumicivorus and T. orbignyianus in the provinces of San Juan and Mendoza, Argentina
https://doi.org/10.56178/eh.v14i4.985277-279